Flytte sammen

Står du i den dejlige situation at du skal flytte sammen med en anden, så tillykke med det.

Der er mange fordele og ulemper ved at flytte sammen, hvilket du kan læse om her.

Når det skal være, så er der en række praktiske ting i skal overveje når i flytter sammen med kæresten. Fra at opsige nuværende lejemål, melde flytning til folkeregister og søge ny læge. Læs mere her.

Men hvad skal du egentlig huske på når du skal flytte sammen med en anden? Det kan være alt fra om der er nok plads til alle jeres ting, og hvilken sofa/seng i skal beholde. Se huskelisten hvor du finder en række tips og tricks der kan hjælpe til at i får en fin start på jeres nye liv.

For lige meget hvor forelskede i er, så kan der nemt opstå problemstillinger i ikke havde forudset. Det kan være forskellige hus regler, hvem rydder op, handler ind og gør rent? Eller hvordan skal økonomien deles. Faktisk er der en lang række ting i bør få snakket om, så i kan undgå skænderier når i er flyttet sammen.

Et af de punkter der kan give diskussioner er økonomi. For det kan være meget uoverskueligt hvis ikke i kender jeres udgifter. Ved du hvor meget du giver samlet til f.eks. fitness, transport, mobil, internet, licenser mm.? Hvis du svarer ja, så er du godt på vej. Men kender din kæreste sin økonomi? Læs mere om økonomi og budgetark her. Faktisk fylder økonomi så meget at du her på siden kan finde en hel del artikler om det. For udover det fremafrettede budget, så er der også en række udgifter forbundet med at flytte sammen. Så det, og forskellige modeller til hvordan jeres økonomi kan strikkes sammen kan du læse her.