Tilbud på flytning og gode råd ved brug af flyttefirma

Tilbud på flytning

Når du indhenter priser fra flyttefirmaer kan det gøres på nettet eller ved at flyttefirmaet gennemgår din bolig fra a-z. Ved sidst nævnte måde er firmaet 100% sikre på hvad de byder på, og derved er deres tilbud så realistisk som det kan blive.

Tilbud fra internettet eller fra flyttefirma

Ved at udnytte internettet er det nemt at få tilbud fra flere forskellige, dog er det meget vigtigt at du vurderer mængden af flyttegods korrekt. Det foregår ved at du udfylder et skema med mængden af flytte gods, hvor det skal hen, hvornår det skal foregå, og hvor mange der er til at hjælpe til. Hvis flyttefirmaet mener forudsætningerne for deres tilbud ikke er korrekt, og derved kan de se sig nødsaget til at ændre pristilbuddet.
Vær opmærksom på at du ved at være ude i god tid kan opnå bedre tilbud fra flyttefirmaerne. De kan planlægge ruten og samle mere gods op undervejs.
Tilbud fra flyttefirmaer er som udgangspunkt bindende. Det er et prisoverslag derimod ikke, det er kun en anslået cirkapris. Hos forbrugerklagenævnet er der dog truffet afgørelser om, at overslaget ikke må være mere end 10% over.

Flytning efter timebetaling

Vælger du en løsning uden at flyttefirmaet har givet et fast tilbud, skal du være opmærksom på at du betaler fra flyttefolkene kører hjemmefra og igen er tilbage på hjemmeadressen.
Hjælper venner og bekendte med flytningen er det ofte den billigste måde at flytte på. Flyttekasser kan lejes hos flyttefirmaet, og du har mulighed for at få dem flere uger i forvejen. Ofte er der brug for opbevaring af flytte gods i kælder eller loftsrum, derfor kan det godt betale sig at købe nogle flytte kasser. Undersøg om Bilka, Silvan eller Bauhaus har tilbud på flytte kasser.